Técnic en Gestió i Organització de Recursos Naturals i Paisatgistics / Enginyer Tècnic Agrícola, Hortifrucultura i Jardineria / Màster en Paisatgisme.

6 de maig 2012

Can Manons de les Goresques

El desembre del 2011 la familia FaBo, després de molts anys de meditacions, somnis, il·lusions i esforços. Va adquirir un petit terreny amb un magatzem agrícola.

Aquesta es troba al terma municipal de Cruïlles, però està molt a prop de la Bisbal d'Empordà. Un dels motius perque vem triar aquest terreny, va ser perque pel seu limit i passa una petita riera envoltada de bosc de ribera i altres arbres formant petites agrupacions de bosc. Antigament el terreny era utilitzat per cultivar-hi fruiters, actualment encara els hi podem trobar.

El terreny antigament s'anomenava les Goresques, i com que l'actual propietari es de can Manons ha decidit batejar la Barraca amb el nom de: CAN MANONS DE LES GORESQUES.

Amb moltes ganes d'utilitzar-ho com a lloc de cultiu i d'esbarjo per la familia. Ara que ja hi portem treballant uns mesos a la Barraca, m'agradaria compartir els progresos i modificacions que hi anem realitzant a través del blog.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada